Закарпатські міліціонери знову відправилися в зону АТО (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Опубліковано:





Чергову групу закарпатських міліціонерів проводжали в зону АТО. Вони замінять своїх колег на бойовому посту у Донецькій області.

Сьогодні в Ужгороді відбулася чергова ротація зведеного загону закарпатської міліції, які перебувають в зоні АТО. Змінити своїх колег у Донецьку область поїхало кілька десятків правоохоронців з усієї області.

З вітальним словом до бійців зведеного загону звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич:

– Сьогоднішній непростий час вимагає від нас адекватних рішучих дій. Закарпатські міліціонери довели своїм професіоналізмом і рішучістю в зоні АТО, що вони надійні захисники Батьківщини, гідні високого звання правоохоронця. За що одержували лише подяки як від керівництва МВС України, так і від обласної влади і від мене особисто. Я впевнений, що і тепер ви з честю виконаєте свій професійний обов'язок і повернетесь додому цілими та неушкодженими. Нехай Господь вас береже. Слава Україні!

 

Благословив бійців у далеку дорогу військовий капелан о.Іван, який і сам неодноразово був у зоні АТО. Ми вже писали про цю святу людину, що чотири місяці перебував на передовій в Дебальцово. От і тепер, окрім Божого благословіння та теплого напутнього слова, отець Іван подарував бійцям загону два сучасних голландських прилади для приготування іжі в польових умовах.

 

Щасти вам, хлопці. Повертайтеся на Закарпаття цілими та неушкодженими!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Про Захід