Уночі в Івано-Франківську таксист навмисно наїхав на дорожника

Опубліковано:

О пів на першу ночі сьогодні, 11 серпня, в Івано-Франківську водій таксі наїхав на працівника комунальної служби.

Керівник дорожньої компанії повідомив, що водій таксі травмував працівника “Івано-Франківськавтодору” під час асфальтування кільця на перехресті вул. Вовчинецька-Привокзальна. Начебто, вимагав проїзду, попри знаки про об'їзд і ремонт дороги, повідомляє “Версії”.

Таксист виїжджав по Вовчинецькій з-під моста. Йому треба було на Вовчинецьку за кільцем відразу. Саме тоді на цьому відрізку біля кільця проводились роботи, стояли знаки, стрілка про об'їзд. Йому треба було по вулиці Купчинського – Тарнавського-Василіянок об'їхати і потрапити на Вовчинецьку з іншого боку. Але водієві, вочевидь, гак у 500 метрів видався дуже довгим. Він довше сперечався і пробував пересунути фішки, потім дійшла справа до “матів” і в той момент, коли працівник хотів сфотографувати його номер, він нажав на газ і рванув. Працівник просто підстрибнув і перелетів через капот.

До правоохоронців постраждалий не звертався. Каже, що все відбулось дуже швидко, тож не встиг запам'ятати ні марки автомобіля, ні номерних знаків. Однак, розповів, що це не перший випадок наїзду нахабних водіїв на працівників комунальної служби.

Директор “Івано-Франківськавтодору” Андрій Шуневич відзначив, що звернувся за роз'ясненнями у службу таксі “Оптимальне” і сподіваються, що винуватця знайдуть і зроблять правильні висновки. 

Про Захід