В Ужгороді пограбували чоловіка: забрали мобільник та чемодан із інструментами

Опубліковано:

Учора, біля 20:00, ужгородські патрульні отримали виклик про грабіж на вулиці Доманинській. Заявник розповів, що коли повертався додому, то біля річки невідомі підійшли до нього й стали погрожувати, та у підсумку, забрали у чоловіка мобільний та чемодан із інструментами й перфоратор, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції на місці події встановила, що компанія молодих людей – четверо чоловіків та жінка – відібрали в 34-річного ужгородця особисті речі. Під час проведення оперативно-розшукових заходів менш як за годину правоохоронці розшукали всіх учасників пограбунку. Ними виявилася компанія молодих людей, яка поверталася з відпочинку на річці та вирішила збагатитися незаконним шляхом. Поліція спіймала чотирьох чоловіків віком від 30 до 42 років та 33-річну жінку. Всі вони є мешканцями Ужгорода. Речові докази вилучено.

Поліція вбачає в діях групи осіб ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабежу, вчиненого групою осіб. Слідство в цій справі триває.

 

 

Про Захід