Жінці-вбивці з Іршавщини оголошено про підозру у вбивстві

Опубліковано:

Управління карного розшуку та слідчого управління поліції Закарпаття спільно з Іршавським відділенням поліції за день розкрили вбивство в селі Ільниця. Ще доба знадобилася поліцейським, щоб повідомити про підозру жінці, яка вдарила ножем чоловіка, та підготувати клопотання до суду про взяття під варту.

Нагадаємо, що 6 серпня, співробітники Іршавського відділення поліції виїхали на виклик та на місці події встановили, що 30-річна жінка вбила свого чоловіка. Того вечора подружжя пішло в гості до свого друга. Після застілля між членами сім'ї виник конфлікт, дружина взяла кухонний ніж та вдарила ним свого чоловіка в шию. Потерпілий помер ще до приїзду медиків.

За день поліція розкрила вбивство, ще доба знадобилася правоохоронцям, щоб повідомити жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 ККУ, тобто вбивство. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. За клопотанням поліції суд обрав підозрюваній міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області

Про Захід