Завтра в Ужгороді частково не буде води

Опубліковано:

КП “Водоканал м. Ужгород” повідомляє, що завтра, 10 серпня, працівники підприємства проводитимуть роботи із заміни аварійної ділянки водогону на вулиці Перемоги поблизу будинку №142 (на стику з вулицею Володимирською). Роботи планують розпочати близько 14 години, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

У зв'язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, буде призупинено подачу води з водозабору “Минай”. Відтак, без водопостачання залишиться вся лівобережна частина міста, в тому числі прилеглі населені пункти та ті, що відносяться до Коритнянської сільської ради. Також водопостачання буде відсутнє у правобережній частині міста у районі вулиць Митної, Собранецької, Єньківської, Загорської, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережної Незалежності.
Подачу води відновлять одразу ж після завершення робіт.

Прохання до ужгородців зробити необхідний запас води, а також, по-можливості, після відновлення водопостачання пропустити воду через систему змивних бачків для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

 

Про Захід