Львівські митники знайшли майже 2000 пачок цигарок в дорогій автівці

Опубліковано:

Сьогодні, 28.07.2017,  35-річний громадянин Молдови, що живе у Франції,  прямував з України до Республіки Польщі через митний пост “Краковець –  Корчова”.  Для перетину кордону  обрав смугу спрощеного митного контролю “зелений коридор”. Під час візуального огляду транспортного засобу у працівників Львівської митниці ДФС виникла підозра про наявність в автомобілі товарів, прихованих від митного контролю, або заборонених чи обмежених до переміщення через митний кордон, повідомляє ГУ ДФС у Львівській області.

Автомобіль було скеровано в спеціально відведене місце для поглибленого огляду. Там в автомобілі  було виявлено приховані від митного контролю 1870 пачок сигарет з та без  акцизних марок. Сигарети було сховано у конструктивних  порожнинах автомобіля.

Отже, громадянин  Молдови вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що утруднюють виявлення таких товарів, та з використанням спеціально виготовленого тайника. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст.483 Митного кодексу України. Сигарети вилучено. Справу скерують до суду.

 

Про Захід