Співробітниця патрульної поліції Львова придбала в сільського депутата маєток за понад пів мільйона гривень

Опубліковано:

Співробітник управління патрульної поліції Львова Наталія Родоманська придбала за 576 тис. гривень будинок площею в 1252 кв. метра! Про це стало відомо з повідомлення на сайті НАЗК.

Крім цього, ще за 16 тис. гривень правоохоронець придбала земельну ділянку на 134 кв. метрів у Пустомитівському районі Львівської області, повідомляє “368 медіа”.

Патрульна поліцейська Наталія Родоманська володіє 1/4 квартири на 69,8 кв.метрів. у Львові, а її чоловік Зіновій – 1/5 квартири на 86,9 кв. метра. Заробила сім'я торік всього близько 94 тис. гривень. Тому їхні доходи ніяк не збігаються з цьогорічною покупкою.

Поліцейській продав будинок із земельною ділянкою Михайло Горак. Чоловік з таким же ім'ям є депутатом Солонківської сільради Львівської області. При цьому, згідно з декларацією останнього у депутата не було в 2016 році такого величезного будинку.

До того ж, поліцейська придбала земельну ділянку у Михайла Горока ще в травні, а повідомила про це лише 27 липня. А значить патрульна можливо скоїла адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією – порушення вимог фінансового контролю.

Про Захід