Рятувальники вкотре нагадали мешканцям села Лази правила безпеки життєдіяльності

Опубліковано:

Як попереджати пожежі в побуті та запобігати загибелі людей на воді й під час виявлення вибухонебезпечних предметів, рятувальники Воловецького району  розповідали громадянам села Лази, Воловецького району.

25 липня працівники Воловецького районного відділу Управління ДСНС в області провели профілактичні заходи серед населення, що мешкає у цьому населеному пункті. Спочатку відбулася традиційна нарада у приміщенні сільської ради, де рятувальники провели інструктаж з працівниками, котрі безпосередньо повинні проводити розяснювальну роботу з населенням. Під час заходу фахівці ДСНС довели до присутніх статистичні дані про пожежі, які траплялися на території міста та району, ознайомили з основними причинами загорань та заходами щодо їх попередження. Далі, взявши матеріалами профілактичного характеру,  спільно з представниками сільської ради, почали подворовий обхід. Спілкуючись з місцевим населенням акцентували їх увагу на дотримання правил пожежної безпеки у побуті та роз'яснювали яких заходів необхідно дотримуватися під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Також, фахівці ДСНС про безпеку життєдіяльності розповідали і у місцевих торгівельних закладах.

Не залишилася поза увагою рятувальників і проблема забезпечення безпеки громадян під час літнього відпочинку біля водойм та у лісах. А щоб громадяни пам'ятали про правила безпечної поведінки, кожному відпочиваючому вручали листівки з відповідною тематикою.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід