На Закарпатті провели два чемпіонати зі спортивного орієнтування (Фото)

Опубліковано:

Завершилися всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування, що проходили з 17 по 24 липня в с. Оріховиця Ужгородського району. Були представлені 250 учасників з 16 областей України, 21 команд.

Цілий тиждень на учасників тривала спека. Програма змагань складалася з довгої дистанції в околиці с. Оріховиці, середньої с. Оноківці та короткої     м. Ужгород.

На відкритті  всеукраїнських змагань побував начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Ерфан Віталій Йосипович який привітав учасників та гостей з початком змагань та побажав усім спортивного натхнення, гарних результатів та перемоги найсильнішому.

У загальнокомандному заліку перемогла Черкаська область, другу сходинку посіла Полтавська, а замкнула трійку лідерів команда Сумської області. Закарпатська область розташувалась на 10 сходинці з 21 команд.

Серед команд ДЮСШ перемогли КОДЮСШ м. Черкаси, друге місце ДЮСШ УО Калуш, третє виборола КДЮСШ Пуща-Водиця.

Серед команд позашкільних навчальних закладів перемогла команда ДЮКСОТ „Валтекс” з м. Лубен, за ними розташувався Херсонський центр позашкільної роботи, замкнув трійку лідерів Волинський центр туризму спорту екскурсій. Закарпатський центр туризму краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді посів 6 сходинку.

 Закарпатську область захищали гуртківці Закарпатського центру туризму краєзнавства екскурсій і спорту учнівської молоді які в особистому заліку посіли такі місця:

На довій дистанції у групі Ж-14 друге місце посіла Цепурдей Ніна (тренер Расчупкіна Н.А., Цепурдей О.В.), Цепурдей Владислав Ч-12 посів другу сходинку, на середніх дистанціях Цепурдей Катерина у групі Ж-13 здобула бронзу, Пеприк Олег посів четверте місце (три секунди забракло до бронзи). На коротких дистанціях у групі Ж-13 Цепурдей Катерина здобуває срібну медаль, Цепурдей Владислав посідає четверту сходинку.

Голова відокремленого підрозділу

ФСОУ в Закарпатській області Г. Фечо

Фото: О. Цепурдея

Про Захід