Ужгородців запрошують на зустріч з приводу обговорення роботи міських парків

Опубліковано:

Сьогодні, 25-го липня, в Ужгороді Дмитро Свирид, директор КП “Під замком” розповів про діяльність та плани міських парків. Нещодавно відбулися зміни у структурі підприємства: КП “Під Замком” наразі опікується двома міськими парками – “Підзамковим” та “Боздош”.

Зокрема, нещодавно відбулося свято у пару “Підзамковому”, під час якого відкрилася оновлена мотузкова траса. Зараз проходять роботи по встановленню мотузкового парку в парку Боздош, який невдовзі відкриється. Також підприємство готується до проведення дня міста, зокрема, хочуть провести фестиваль дворових ігор у парку Боздош. 

“Є плани облаштувати територію в парку Боздош для того, аби розширити місце, де проводяться фестивалі та інші масові заходи. Хочу зазанчити, що робота цього КП буде повністю прозорою і відкритою. Це позиція міської ради і вимога часу. Окрім того, хочемо, аби містяни самі запропонували, які б зміни вони хотіли бачити у роботі парків, ми відкриті до нових ідей. Тож запрошую всіх 30-го липня на12-ту годину у парк Бодош, для того, аби обговорити цю тему, на 16-ту годину аналогічна зустріч з ужгородцями відбудеться в парку Підзамковий.

“Про Захід”  

Про Захід