Освітньо-наметовий табір вже втретє проведуть на Закарпатті

Опубліковано:

Цього літа молодь з усієї України матиме знову можливість провести незабутній тиждень на освітньому наметовому таборі “A.L.L. RightS”, який вже в третє проходитиме в с. Кам'яниця Ужгородського району, з 9 по 14 серпня.

Організатори​ заходу, незмінно​, молодіжна організац​ія​ “Фундація регіональних ініціатив”​. Яка вже неодноразово доводила, що неформальна освіта це не тільки дуже корисно, але й цікаво,і, навіть, весело, особливо в компації активної молоді.

​Як зажди ФРІ-таб​ір​ “A.L.L. RightS”  ​буде вас дивувати виступами​ найкращ​их ​тренер​ів ​ та спікер​ів​, ​по темі прав людини​. Крім лекцій та тренінгів на таборі будуть тематичні ігри, нічні ватри, пісні підгітару, перегляди фільмів та ще багато цікавого.​ Тут Вас не просто навчать, як захи​щати свої права чи як співлуватись з поліцією. Саме тут Ви можете знайти друзів з усієї країни, поспілкуватись з успішними людьми і дізнатись секрети їх успіху, відкрити для себе права людини. обережніше, бо ці 6 днів можуть змінити Вас і Ви будете раді цьому.

“Табір “A.L.L. RightS” – це можливість для молоді у форматі відпочинку, знайомств, розмов та ігор отримати важливі та необхідні для вільної і свідомої людини знання. Адже, знати свої права та вміти їх захищати – це обов'язок кожного з нас. Усі великі зміни, у тому числі й державні, починаються зі змін самої людини, тому вчитися і розвиватися потрібно весь час. Молодь – рушій змін. Свідома молодь – рушій позитивних і прогресивних змін” – каже Юлія Дуб, ​засновник проекту.​

Гасло ФРІ-Табору “A.L.L. RightS” – Activism, Law, Liberty – активність, право, свобода, – саме цьому і будуть навчати учасників табору.

Про Захід