Закарпатські поліцейські вибороли медалі у «Spartan Race»

Опубліковано:

Протягом минулих вихідних закарпатські правоохоронці разом зі своїми колегами з інших європейських країн взяли участь у змаганнях “Spartan Race 2017”

15-16 липня у Волчанській Долині, що у Словаччині, проходили Міжнародні змагання з бігу з перешкодами “Spartan Race 2017”. Участь у забігах взяли правоохоронці з різних країн Європи, в тому числі й українці. Серед них були й наші закарпатські поліцейські.

До забігів, стверджують правоохоронці, готувалися з особливим завзяттям, адже хотіли показати, на що здатна наша команда. І результат – заслужений. У забігу на 16 кілометрів закарпатці вибороли медалі.

У підсумку з 7 тисяч учасників українці опинилися у сотні лідерів.

Зупинятися на досягнутому спортивні правоохоронці намірів не мають, і от вже зараз готуються до чергового “Spartan Race”, який відбудеться у вересні цього року. Взимку ж планують виступити і в українському аналозі змагань під назвою “Гонка націй”, що проходитиме у Буковелі.

Тож на часі залишається побажати нашим правоохоронцям наснаги, а також нових здобутків у професійному та спортивному житті.

Відділ комунікації 
поліції Закарпатської області

Про Захід