Як ощасливлювали дітей у літньому таборі в Ужгороді (Фото)

Опубліковано:

Світ можна змінити, роблячи дітей щасливими, – у цьому переконані активісти громадської організації “Щасливі діти”, які ось уже друге літо поспіль проводять табори для дітей. Завдяки благочинцям участь у таборах мають змогу брати і діти із соціально-незахищених категорій.

Програма табору поєднує в собі творчу, інтелектуальну та активну фізичну складові. Багато уваги приділяється морально-етичним питанням. “Цього разу ми гончарили, ліпили вареники, проводили урок патріотизму на військовому полігоні, каталися на конях, стріляли з лука, варили мило, виготовляли спінери, шукали скарби під час квесту в Ужгородському замку, декорували акваріуми і знімали все це на відео. Було стільки всього, що я не встигла помітити, як пролетіли дні. Дуже радію, що діти задоволені”, – сказала волонтерка Аліна Пішта.

“Мета наших таборів – не просто розважити дітей і подарувати їм нові емоції. Ми звертаємо увагу на важливі речі суспільного життя, показуємо таємниці звичних для них повсякденних явищ, пропонуємо бачити наш світ трохи під іншим кутом. І дуже радіємо, коли у цій справі знаходимо спільників. Потрібно бачити очі дітей, коли вони самі робили піцу у “Chili pizza” або декорували свої акваріуми для креветок від ТОВ “НВП “Сузір'я Пет”. Тому ми дякуємо благодійникам за кожну дитячу усмішку. Бо з таких нібито дрібниць складаються великі справи”, – прокоментувала член правління ГО “Щасливі діти” Людмила Сюзева.

Ужгородка Беата, мама дев'ятирічної учасниці, дякує за можливість відпочинку, адже родина не має змогу відправити дитину до комерційного табору. За словами представників організації, у серпні вирішено організувати ще одну зміну, у якій візьмуть участь 100% дітей із соціально-незахищених категорій. Для цього будуть залучені кошти організації, а також проводиться пошук доброчинців. Детальнішу інформацію з цього та іншого приводів можна отримати за номерами: 050-616-92-03, 066-693-45-15 або через [email protected]

Прес-служба ГО “Щасливі діти”

Про Захід