У Мукачеві відбудеться виставка робіт Сергія Пішковція

Опубліковано:

24 липня, о 15.00 год. у камінній залі дитячої художньої школи ім. Міхая Мункачі відбудеться відкриття персональної виставки художника, різьбяра, голови Мукачівського творчого об'єднання “Райдуга” Сергія Пішковція.

Довідково.
Сергій Пішковцій народився 18 липня 1957 року в селі Кальник, що на Мукачівщині. В 1976 році закінчив з відзнакою Ужгородське училище художньої обробки дерева. Після закінчення працював на різних підприємствах Мукачева художником.

Творчий діапазон С.Пішковція надзвичайно різноманітний – це і графіка, акварель, живопис, різьба. Однак, пріоритетною і улюбленою для нього є саме різьба. Тут його талант набув неабиякого розквіту. Митець створює іконостаси-шедеври, які прикрашають церкви та храми по всій Україні, а також за кордоном.

Протягом багатьох років він очолює одне з найуспішніших творчих об'єднань міста – “Райдуга”, яке під чітким керівництвом невтомного організатора презентувало численні виставки, вернісажі, як в Мукачеві, так і в регіональних центрах, столиці, а також за кордоном. Об'єднанням видано каталог, проведено чималу кількість пленерів, які сприяють успішній творчій реалізації художників – членів “Райдуги”.

 

Про Захід