Ужгородські депутати виділили понад 300 тис грн на капітальний ремонт водогону та каналізації в багатоповерхівці на вулиці Толстого

Опубліковано:

Минулого тижня люди з цього будинку близько тижня сиділи без води, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

У суботу, 15 липня, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та депутат міськради Дмитро Пацкан зустрілися з мешканцями багатоповерхівок №31 та 44 на вулиці Л.Толстого.

У будинку №31 склалася критична ситуація – у всіх 72-х квартирах близько тижня не було води через давню проблему з водопостачанням та водовідведенням. Підвали постійно затоплювало, годі було дістатися до труб, всі попередні спроби вирішити проблему давали лише короткотерміновий результат.

На сесії минулого тижня депутати підтримали виділення більше 284 тисяч гривень на капітальний ремонт водогону та каналізації в цій багатоповерхівці і на зустрічі з мешканцями Богдан Євстафійович розповів про те, що проектно-кошторисна документація вже готова, обговорив проведення робіт, розповів про найближчі плани інших робіт у місті загалом.

Пізніше відбулася розмова з мешканцями будинку №44, де планово виділили гроші на ремонт даху. В цьому будинку 48 квартир, вартість капітального ремонту складає близько 282 тисяч гривень, роботи розпочнуть за тиждень-два і вже до вересня планують закінчити.

 

Про Захід