Візьміть комфорт з собою!

Опубліковано:

Ви довго чекали, аби сісти в авто і вирушити досліджувати цікавини європейських міст, заcмагати на пляжах Адріатики, отримати порцію адреналіну, сплавляючись альпійськими річками? Тепер зробити це стало набагато простіше: нарешті набув чинності “безвіз”. Тому в багатьох із нас з'явилася можливість частіше подорожувати не лише мальовничими куточками України. Все більше українців планують подорожі на захід від нашого кордону, в тому числі й машиною. Що потрібно мати із собою, аби почуватися в поїздці комфортно і безпечно, насолоджуватися краєвидами та завжди бути на правильному шляху?

ЗБИРАЙТЕСЯ ЗАЗДАЛЕГІДЬ

Отже, в першу чергу вам знадобляться біометричний паспорт для виїзду за кордон, свідоцтво про реєстрацію автомобіля, посвідчення водія та страховий поліс “Зелена карта”. Потурбуйтесь про себе та близьких, які вирушають із вами, подбавши про поліс медичного страхування. По-перше, цей документ можуть попросити пред'явити на кордоні, а по-друге, з ним спокійніше за будь-яких обставин.

Візьміть із собою повний дорожній набір: аптечку, вогнегасник, знак аварійної зупинки та світловідбивальний жилет.

Заздалегідь дізнайтесь, чи платне пересування дорогами країн, якими подорожуватимете, тому що незнання правил у Європі, як і в Україні, не позбавляє від обов'язку сплачувати штрафи. Не зайвим буде вивчити правила ввезення товарів до країни, кордон з якою перетинатимете.

Незважаючи на те, що візи скасували, деякі формальності залишилися. Наприклад, для в'їзду до країн ЄС потрібно мати із собою документальне підтвердження вашого фінансового забезпечення. Сума різниться залежно від країни, тому дізнайтеся про вимоги насамперед тієї держави, до якої запланували подорож.

 

Toyota пропонує надзвичайно функціональні дитячі сидіння для кожної вікової групи. Наприклад, дитяче крісло Duo Plus, що належить до 1 групи, розраховане на дітей вагою від 9 до 18 кг (9 місяців – 4 роки). Сидіння має п'ятиточкову систему фіксації малюка ременем безпеки, м'який регульований підголівник із вбудованою подушкою, зручні нагрудні накладки, можливість регулювати кут нахилу спинки в трьох положеннях. Додатковий комфорт вашій дитині забезпечать вентиляційні канали у спинці для циркуляції повітря.

КУПУЄМО ДИТЯЧЕ СИДІННЯ

Якщо збираєтеся подорожувати з дитиною, то слід належно підготувати свій автомобіль і до цього. Зокрема, в країнах ЄС вимагається, аби дитина віком до 3 років перебувала в автомобілі на спеціальному дитячому сидінні. Проте є країни, де такі вимоги стосуються і старших дітей. 

Зручне та надійне дитяче сидіння – це безпека і комфорт вашого малюка. Хороший настрій дитини дорівнює чудовій атмосфері в машині. Не радимо купувати сидіння “на виріст”, орієнтуйтеся на параметри дитини: занадто просторе або тісне крісло не зможе забезпечити малюкові надійний захист.

 

НАВІГАТОР: ВАШ ДРУГ І ПОРАДНИК

Подорожі у XXI столітті – це подорожі з навігатором, який не просто покаже оптимальний шлях, а й попередить про обмеження швидкості

.Оригінальний навігаційний блок Go легко інтегрується з аудіосистемою Toyota Touch2 та працює з дорожніми картами як України, так і Європи. Завдяки такій системі ви можете випробувати додаткові функції, такі як Google Search, створення та перегляд телефонної книги, а також SMS-повідомлень з мобільного телефону.

Багатофункціональна система Toyota Touch 2 з навігаційними блоками Go чудова й тим, що ви можете запланувати онлайн свій маршрут удома, а потім просто завантажити його до системи. Любите цікавини, цінуєте прекрасну архітектуру? Система має функцію Google Street View, яка допоможе переглядати панорамні знімки вулиць та визначних пам'яток.

 

АКТИВНІШЕ!

Не можете уявити відпочинок без поїздок на велосипеді чи річкових сплавів? Toyota подбала і про перевезення ваших двоколісних друзів та іншого туристичного спорядження. Рейлінги та поперечини на дах, багажні бокси й додаткові кріплення для велосипедів відкривають нові можливості для занурення у пригоди.

Надійне кріплення на автомобіль полегшує перевезення велосипедів, забезпечує зручність і безпеку. Вам лише потрібно обрати найзручніший варіант: кріплення на фаркоп чи на дах. Кріплення велосипеда на фаркоп легко встановити, а у разі потреби його можна швидко скласти та зручно зберігати. Важливою особливістю кріплення на дах є спеціально змодельований профіль, який надійно утримує велосипед у вертикальному положенні.

 

БАГАЖНІ БОКСИ TOYOTA

Багажні бокси Toyota аеродинамічної форми не лише допоможуть почуватися у поїздці комфортно, а й створять додаткові можливості для пригод. У таких боксах легко помістяться надувні матраци, намети, а також надувні чи розкладні човни і навіть весла. Адже Toyota пропонує широку лінійку різних за кольором та об'ємом багажних боксів.

Занурюйтеся у пригоди, відкривайте незвідані краї та традиції, набирайтеся сил і наснаги на нові щоденні звершення. А Toyota належно підготує вас до будь-якої подорожі.

ЧИ ВСЕ НА МІСЦІ?

·                                 Біометричний паспорт

·                                 Свідоцтво про реєстрацію автомобіля

·                                 Посвідчення водія

·                                 “Зелена карта”

·                                 Автомобільний набір (аптечка, вогнегасник, знак аварійної зупинки, жилет)

·                                 Гроші, банківські картки (інші підтвердження фінансової спроможності)

·                                 Бронь готелів (інше підтвердження мети поїздки)

·                                 Зарядний пристрій для мобільних телефонів

·                                 Зарядний пристрій для фотоапарата

·                                 Страховий поліс

ВАЖЛИВО!

Перед поїздкою не забудьте зняти обмеження на здійснення банківських операцій за кордоном.

Toyota бажає вам чудової подорожі, неймовірних вражень та насолоди від керування автомобілем та повідомляє що з 08.07 по 30.09.2017 в офіційного дилера Тойота центр Ужгород “Карат Мотор” діє спеціальна літня пропозиція на оригінальні аксесуари, знижки від -25% до – 58%.

Інформація, що наведена в буклеті носить інформаційно-довідковий характер. Наведенний перелік та вимоги до документів не є виключенним за більш детальною інформацією звертайтесь на openeurope.in.ua або до посольтсва необхідної країни.

   Зовнішній вигляд навігаційної системи та інших аксесуарів може відрізнятися від зображеного. Велосипеди зображені з ілюстраційною метою та до продажу не призначені. 

 

Детальніше: за тел.: +38 (099) 773-44-47, +38 (097) 926-30-00

або на сайті: https://www.toyota.uz.ua/

ТОЙОТА ЦЕНТР УЖГОРОД “КАРАТ МОТОР”

Про Захід