Чинадіївця обікрали на відпочинку біля озера

Опубліковано:

Він відпочивав тиждень тому у с. Горбок Іршавського району на тамтешньому озері. Там невідома особа скоїла крадіжку його мобільного телефону та інших речей, інформує відділ комунікації поліції у Закарпатській області.

Працівники кримінальної поліції Іршавщини встановили, що мукачівця обікрала 26-річна місцева жителька. Ця жінка раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Речові докази скоєння злочину вилучено.

У поліцію м. Хуста з заявою звернулася мешканка міста, яка повідомила про те, що наприкінці червня невідома особа з її квартири в місті викрала електроінструмент, а саме дві шліфувальні машинки та перфоратор.

Працівники кримінальної поліції та групи швидкого реагування встановили, що дану крадіжку скоїла 20-річна мешканка м. Хуста.

А 38-річна раніше судима за крадіжки жителька м. Мукачева попалася поліції на крадіжках грошей із приміщень обласної лікарні в м. Ужгороді. Крадійка тинялася коридорами лікарні, вибирала момент, коли в палаті хворих нікого не було й викрадала гроші з чужих сумок.

На злодійкуватих жінок очікує кримінальна відповідальність, за даними фактами поліція веде розслідування. Перевіряється також їх причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Про Захід