Закарпатець хотів незаконно перевезти через кордон громадянина Молдови

Опубліковано:





 Галузевим відділом прокуратури області підтримано державне обвинувачення, у кримінальному провадженні відносно гр.. Л, у вчиненні останнім злочину передбаченого ч. 1 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Як повідомив, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби Олександр Василенко, на підставі зібраних доказів, прокуратурою в суді доведено, що закарпатець погодився та організував доставлення 29-річного громадянина Молдови на територію України без проходження паспортного контрою, у зв'язку з втратою останнім своїх документів.
Проте, іноземця знайшли працівники прикордонної та митної служби України під час огляду транспортного засобу, у багажному відсіку автомобіля закарпатця.
Відтак, суд врахувавши зібрані докази, призначив обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки із звільненням на підставі ст. 75 КК України від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Про Захід