Роман Стефанишин спілкувався з берегівцями

Опубліковано:

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин провів виїзний прийом громадян в Берегові та поспілкувався з мешканцями району.

Традиційно щочетверга керівник поліції Закарпаття Роман Стефанишин зустрічається з громадою. Сьогодні, 13 липня, виїзний прийом відбувся в Берегові. На розмову з головним поліцейським краю прийшли журналісти, місцеві депутати, активісти та небайдужі громадяни. Деякі із них обговорили з Романом Стефанишиним особисті питання, інші ж принесли пропозиції щодо посилення співпраці і навіть пропонували допомогу працівникам поліції під час відпрацювань та рейдів.

Начальник ГУНП в Закарпатській області вислухав кожного, хто прийшов на прийом, надав всі необхідні роз'яснення та передав пропозиції на розгляд тих структурних підрозділів поліції, яких вони стосуються. 
Роман Стефанишин постійно зустрічається з громадянами: в Ужгороді його прийоми проходять кожного першого та третього четверга місяця, крім цього, керівник поліції області постійно їздить в райони, щоб почути про проблеми людей у всіх куточках Закарпаття.

Відділ комунікації 
поліції Закарпатської області

Про Захід