Мукачівці зорганізували на власних подвір’ях нелегальні пункти металоприйому

Опубліковано:

Під час профілактичного відпрацювання поліцейські Мукачівського районного відділення поліції прикрили роботу двох пунктів металоприйому. Від мешканців с.Домбоки, які незаконного займались скупкою заліза, вилучено 3,632 тонни металу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

В рамках проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання мешканців с.Домбоки Мукачівського району поліцейські виявили та вилучили речові докази, що підтверджують причетність підозрюваних до незаконних операцій з металобрухтом.

На території дворогоподарства 39-річного чоловіка було виявлено незаконний пункт прийому кольорових і чорних металів. Таку ж саму точку прийому металу зафіксовано і в іншого 45-річного односельця. Жодних дозвільних документів для зайняття таким видом підприємницької діяльності у чоловіків не було.

В результаті обшуків правоохоронці з обох домоволодінь вилучили брухт чорного та кольорового металу, вагою 2,200 та 1,425 тонн, промислові ваги, за допомогою яких здійснювалась підпільна діяльність та зошити із записами про кількість прийнятого металу.

Як повідомив в.о. начальника Мукачівського районного відділення поліції Володимир Сливка, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 213 Кримінального кодексу України, тобто Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом. Досудове розслідування наразі триває.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області

Про Захід