Довірливих рівнянок обкрадав рецидивіст із Азербайджану

Опубліковано:

Чоловік через мережу Інтернет знайомився із жінками, приїжджав до них у гості. Відтак, підсипавши снодійне, обчищав помешкання. Раніше судимого іноземця затримали Дніпропетровські правоохоронці.

35-річна рівнянка не одразу зрозуміла яким чином вона позбулася майна і грошей. Тож правоохоронцям, які прибули на місце, повідомила, що злодій проник в оселю шляхом підбору ключа. Невідомий поцупив ноутбук, планшет, мобільний телефон, золоті вироби, 14 тисяч гривень і 250 доларів, інформує “Магнолія ТВ”.

Невдовзі дніпропетровські поліцейські затримали 31-річного уродженця Баку, який мешкав у Харкові. Під час огляду іноземця, правоохоронці виявили крадені речі. Громадянину Азейбарджану повідомили про підозру. Тамтешнім судом йому обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю застави в розмірі 32 тисячі гривень. Іноземець умову виконав, тож нині перебуває на волі.

Як з'ясували правоохоронці, азербайджанець обікрав за таким сценарієм ще трьох жінок. 

Він уже не вперше потрапив у поле зору поліцейські. У грудні 2015 року Вінницькиий міський суд виніс йому вирок за угон і крадіжку, присудивши 5-річний тюремний строк. Однак, вже за рік він вийшов із місць позбавлення волі умовно-достроково. Тож, перебуваючи на іспитовому строці, знову взявся за старе.

Тепер йому загрожує 6 років тюрми.

Про Захід