На Закарпатті прикордонники затримали 16 нелегалів із В’єтнаму (Фото)

Опубліковано:

Велику групу нелегальних мігрантів затримали учора ввечері українські прикордонники спільно зі словацькими колегами, у рамках спільної спеціальної операції “Кордон-2017”.

Повідомлення про рух невідомих у прикордонні правоохоронці отримали від словацьких колег. Усього було затримано 16 громадян В'єтнаму, з яких 12 чоловіків та 4 жінки. Усі вони прямували через лісову місцевість поза пунктами пропуску у напрямку українсько-словацького кордону. На пошук та затримання правопорушників було негайно вислано групу реагування та резерв від загону. Спочатку у ході оперативних та пошукових заходів прикордонним нарядом відділу “Гута” Чопського загону було затримано 14 осіб, а трохи згодом, під час перевірки місцевості, ще двох нелегалів. Усі затримані не мали при собі жодних документів та повідомили, що є громадянами В'єтнаму.

Наразі, правопорушників доставлено у відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після встановлення їх особи затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП “Порушення або спроба порушення державного кордону”.

Про Захід