В Ужгороді відзначили перших керівників Державних податкових інспекцій

Опубліковано:

Сьогодні, 4 липня, Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області, в урочистій але не офіційній атмосфері, відзначив перших керівників Державних податкових інспекцій та вручив їм подяки за вагомий особистий внесок у розвиток податкової служби.

– Ми усвідомлюємо, що всі наші сьогоднішні здобутки – це, в тому числі, результат вашої професійності та працелюбності.  Ми завжди будемо вдячні за той великий внесок, який зроблений Вами задля розвитку та становлення податкової служби, на основі якої зараз функціонує фіскальна служба, – зазначив начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Олексій Петріченко побажав першим керівникам ДПІ щастя, здоров'я та успіхів. – Нехай завжди будуть з вами оптимізм, радість, віра і надія в досягненні нових здобутків, – підкреслив очільник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Ініціювала зустріч перших керівників податкових інспекцій Марта Гнатівна Волощук – Голова ради Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації “Асоціація ветеранів Державної податкової служби України”, у зв'язку з утворенням податкової служби 1 липня 1990 року згідно з постановою Ради Міністрів України від 12 квітня 1990 року № 74 “Про створення державної податкової служби в Українській РСР”. Першим робочим днем був понеділок, 2 липня, тоді в області було створено 15 податкових інспекцій.

Варто зазначити, що саме Марта Волощук була першим керівником Державної податкової інспекції у Закарпатській області, яку вона очолила в 1990 році та керувала нею протягом 10 років.

У приємній атмосфері перші керівники інспекцій обмінялися своїми спогадами, враженнями, згадали колишніх колег та домовились проводити подібні зустрічі щороку.

ДФС у Закарпатській області

Про Захід