16-поверхівка обслуговуватиметься сучасною насосною станцією

Опубліковано:

Адміністрація водоканалу Ужгорода звернулася з листом до орендарів приміщення бойлерної, розташованої біля 16-поверхівки (ОСББ “Газда-2015”), із проханням відтермінувати початок запланованих ремонтних робіт в орендованому приміщенні до 30 липня – до вирішення питання перенесення насосного обладнання, яке забезпечує водопостачання будинку, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.
Це ще один крок комунального підприємства для вирішення питання з нормальною подачею води мешканцям ужгородського “хмарочоса”.
Нагадаємо, підвищуюча насосна станція, яка розташована у приміщенні бойлерної на площі Б.Хмельницького і забезпечує водою 16-поверхівку, експлуатується вже понад 30 років, насосне обладнання технічно і морально застаріле, у будь-який момент може вийти з ладу. Приміщення, в якому знаходиться обладнання, не належить водоканалу, перебуває в оренді з 2015 року, там наразі спортзал.
Нещодавно орендарі звернулися до керівництва водоканалу звільнити його через запланований там ремонт.
Керівництво водоканалу ще у 2016 році внесло до Програми розвитку і модернізації комунального підприємства заміну обладнання на сучасне, енергоефективне для забезпечення безаварійного подання води у 16-поверхівку. Однак через відсутність фінансування, проект торік не був реалізований. Кошти з міського бюджету виділено у 2 кварталі 2017 року. Загальна вартість проекту – орієнтовно 320 тисяч гривень. Сучасну насосну станцію вже придбано і планується встановити силами підприємства, без залучення підрядних організацій. Керівництву ОСББ було запропоновано кілька варіантів щодо розташування обладнання, яке б дало можливість забезпечити водопостачання квартир на всіх поверхах.

 

Про Захід