У міськраді відбулося засідання транспортної комісії

Опубліковано:
Понад двадцять звернень – від ужгородців, ОСББ, депутатів, державних установ розглянули на засіданні члени комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради.

Зокрема, обговорили питання упорядкування та облаштування місць для паркування транспортних засобів, у тому числі й платних, відтак дали завдання відділу транспорту, державних закупівель та зв'язку докладніше вивчити ці питання з виходом на місце.
Крім того, комісія доручила відділу транспорту спільно з управлінням патрульної поліції вивчити питання облаштування обмежувачів руху на вулиці Богомольця. З таким проханням колективно звернулися мешканці цієї вулиці.

Щодо облаштування обмежувачів руху звернулися також ОСББ “Капітель МП” – на вулиці Володимирській, 59б та Управління СБУ в Закарпатській області – на вулиці Довженка. Однак члени комісії визнали недоцільним облаштування обмежувачів руху на цих вулицях.
На засіданні дали доручення департаменту міського господарства облаштувати дорожні знаки на вулицях Антонівській (“Тупик”), Швабській, Новака (“Пішохідний перехід”), а також нанести дорожню розмітку на вулиці Новака і поновити – на Швабській.

Також погодили встановити відповідні дорожні знаки на вулиці Перемоги, 136 та поновити дорожню розмітку на пішохідному переході.

Департаменту міського господарства, крім того, доручили встановити дорожні знаки про заборону руху великогабаритного транспорту під час спеки згідно з розпорядженням облдержадміністрації.

Питання демонтажу обмежувачів руху на тротуарі по вул. Заньковецької, 77 – Легоцького, 21 комісією відкладено на додаткове вивчення, як і питання законності облаштування обмежувача руху та дорожнього знаку “Рух заборонено” у провулку між вул. Володимирською та вул. Перемоги.

Недоцільним визначили члени комісії облаштування додаткового пішохідного переходу та дорожнього знаку на вулиці Генерала Свободи (біля супермаркету “Сільпо”).

Про Захід