Мукачівські шкільні лідери побували в Будапешті

Опубліковано:

Учасники проекту Школа лідерства  побували цього тижня в Угорщині. Туди молоді лідери поїхали аби перейняти позитивний досвід роботи.

Майбутні менеджери та управлінці почерпнули досвід у Будапешті, а точніше – у першому районі міста – Будоварі, який, до слова, є містом-побратимом Мукачева.

З цікавістю та захопленням молоді лідери оглядали сам муніципалітет, знайомилися з механізмом та системою його роботи, вивчали “конструкцію” установи – відділи, напрямки роботи та її обов'язки.

Цікаву зустріч гостей проводила Теодора Нодь, яка в муніципалітеті Будовара є нотаріусом та керуючою справами.

Вона ж і відповідала на всі питання візитерів під час екскурсії.

Дводенною молодіжною, однак досить діловою поїздкою задоволені залишилися усі – і гості, і приймаюча сторона, пообіцявши собі навзаєм обов'язково зустрітися ще задля єдиної спільної справи – подолання невеликих, однак існуючих у сучасному суспільстві бар'єрів.

Поїздка стала можливою, завдяки підтримки міського голови м. Мукачева Андрія Балоги
Нагадаємо, що Школа лідерства міського голови – це двомісячна навчальна програма для шкільної молоді  Мукачева, головною метою якої є створення команди молодих лідерів, через неформальну освіту, розвиток лідерських навичок та спільну діяльність.

В програмі школи навчальні семінари, тренінги на тему прав людини, ефективної роботи в команді, проектного менеджменту, навиків спілкування, ораторського мистецтва, мотивуючі зустрічі з цікавими людьми та експертами у різних сферах.

Про Захід