В Ужгороді обиратимуть найкращий проект пам’ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років

Опубліковано:

30 червня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації відбудеться повторна публічна презентація робіт учасників відкритого конкурсу на найкращий проект пам'ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років.

Нагадаємо, пропозиції щодо вигляду майбутнього пам'ятника, який плановано встановити біля будівлі медичного факультету УжНУ (пл.Народна, 2), всі охочі професійні скульптори могли надати протягом майже півтора місяця з часу оголошення конкурсу й оприлюднення його умов у обласних ЗМІ. Так, станом на 15 травня на адресу управління культури облдержадміністрації надійшли відповідні матеріали від чотирьох авторів.

25 травня роботи конкурсантів презентували в атріумі. Детально ознайомившись із проектами, компетентне журі конкурсу висловило свої враження, зауваження та побажання й вирішило дати авторам місяць на доопрацювання.

І вже завтра роботи представлять повторно. Об 11.00 стартує огляд проектів, опісля чого відбудеться обговорення та визначення переможця. Результати конкурсу оголосять о 12.00 на брифінгу в прес-центрі облдержадміністрації.

З журналістами спілкуватимуться начальник управління культури Вікторія Фролова,  члени  журі  конкурсу  та майбутній виконавець пам'ятника.

Управлінні культури ОДА

Про Захід