У Мукачеві відбувся парад випускників (Фото, Відео)

Опубліковано:

431 випускників шкіл Мукачева сьогодні пройшлися парадом центральною частиною міста. Серед цьогорічних випускників –  22 учнів, які отримали “золоті” та 15 , які отримали “срібні” медалі. Урочистий парад випускників, їх вчителів розпочався з площі Федорова до центральної бібліотеки. Тут, на площі їх вітав міський голова Андрій Балога.

“Парад випускників – це вже традиція, яка стає хорошою сторінкою історії міста. Я не хочу вам давати нудних настанов – ви вже самі знаєте чого хочете досягти в цьому житті. Хочу закликати вас бажати собі більшого.  Кожному з вас – йти й досягати нових цілей. Не забувайте старих друзів і здобувайте нових, тому що з ними веселіше й цікавіше. І ще одна важлива річ – світ навколо нас дуже різноманітний. Є багато міст і країн, де живеться добре. Але тільки тут, вдома, в Мукачеві все особливе. Тому, де б ви не жили – будьте мукачівцями. Це відчуття допоможе вам у житті. Бажаю вам всіх благ у дорослому житті”, – звернувся до випускників міський голова.

Опісля вітального слова, Андрій Балога вручив кращим випускникам медалі. Родзинкою свята став вальс, який цьогоріч станцювало рекордних 33 пар.

Разом з міським головою випускників вітали перший заступник міського голови Ростислав Федів, секретар міськради Іван Маняк, начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Катерина Кришінець-Анлялошій.

Для присутніх організували й музичний подарунок – Оркестр Радості “Ватага”, який виступив з концертною програмою.

Вже 29 червня в Eventum Hall відбудеться третій Мукачівський бал випускників, ініціатором якого є міський голова Андрій Балога. Ця подія буде справжнім подарунком для цьогорічних випускників. Родзинкою стане традиційний конкурс “Король та королева балу”.

Про Захід