В Ужгороді відбудеться щорічна школа нейронаук

Опубліковано:
        У четвер, 29 червня в 13.30 у залі Вченої ради УжНУ  відбудеться прес-конференція організаторів та учасників щорічної Школи клінічних нейронаук “Карпатські читання-2017”, які триватиме в Ужгороді 29-30 червня.
Школа клінічних нейронаук  “Карпатські читання-2017” – одна з найцікавіших і важливих медичних подій Західного регіону, яка щорічно відбувається в Ужгороді за підтримки Української асоціації боротьби з інсультом. Цього року в рамках конференції відбудеться презентація  важливого для української медицини Європейського проекту ESO EAST/ Ініціатива ANGELS. 
Мета проекту ESO EAST – Ініціативи Angels в Україні – це об'єднання зусиль фахівців задля вирішення проблем, пов'язаних із наданням кваліфікованої і ефективної медичної допомоги пацієнтам з гострим мозковим інсультом. Реалізація проекту в Україні дозволить пацієнтам з інсультом отримувати лікування на однаковому рівні з будь-якою країною Європи.
Проект розпочав свою роботу Україні в  2015 році .  За  першими підсумками роботи   Проекту ESO EAST/ Ініціатива ANGELS в Україні,  представники Європейської інсультної організації відзначили спеціальною нагородою інсультне відділення міста Мукачева.
Українська асоціація боротьби з інсультом активно підтримує впровадження цього проекту в Україні. Успіх  в реалізації проекту ESO EAST в Україні залежить від  зусиль всіх хто зможе забезпечити підтримку та надати необхідну допомогу у реалізації цього проекту. Активна участь МОЗ України, медичної спільноти та громадськості значно підвищить  імовірність успіху та буде надзвичайно важливою для оптимального спрямування та координації зусиль в подоланні проблеми інсульту в Україні, повідомляє Ужгородський прес-клуб.
.
Про Захід