Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області звітує

Опубліковано:

Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області інформує, що впродовж січня –травня 2017 року, в ході проведення заходів щодо запобігання та протидії корупції, в тому числі в рамках співпраці з іншими правоохоронними органами, виявлено 14 фактів вчинення кримінальних корупційних правопорушень. За всіма виявленими фактами, слідчими органами розпочато та проводиться досудове розслідування, зокрема:

– за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) – 6 проваджень, з яких 3 особам оголошено підозру;

–  за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем) – 4 провадження;

– за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) – 3 провадження.

– за ч.1 ст.362 Кримінального кодексу України (несанкціоноване дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислюваних машинах, автоматизованих системах)– 1  кримінальне провадження.

Також працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області протягом зазначеного періоду проведено 49 службових перевірок і розслідувань, за результатами яких керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці винесено 11 подань про усунення причин та умов, що призвели до виявлених порушень. За результатами проведених перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 5 особи та винесено 134 офіційних застережень.

Управління внутрішньої безпеки  в котре звертається до представників підприємств та громадян, яким відомі факти корупції та зловживання службовим становищем, з проханням повідомляти (можете, назвавши себе, або анонімно) співробітників управління внутрішньої безпеки, які вислухають та перевірять

надану Вами інформацію щодо протиправних дій працівників податкової та митної сфери, в тому числі податкової міліції. Конфіденційність звернень гарантуємо.

Наявну інформацію просимо Вас повідомляти на цілодобову телефонну лінію сервісу “Пульс” (044) 284-00-07, або на телефон чергового УВБ ГУ ДФС у Львівській області (032) 297-36-09.

Також у письмовому вигляді Ваші звернення приймаються за адресою: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, УВБ ГУ ДФС у Львівській області.

Про Захід