Лектор зі світовим ім’ям Геннадій Полонський влаштував тренінг в УжНУ

Опубліковано:





 Днями в “зеленому” корпусі вишу про те, як стати успішним і процвітати, розповідав студентам і всім охочим лектор зі світовим іменем, професор Букінгемської школи бізнесу, міжнародний консультант з управління та особистісного розвитку, автор низки книг, виданих в Англії, США, Канаді, Геннадій Полонський.

“Дуже приємно, що ви тут зібралися з власної волі. Радує, що прийшли саме сюди – послухати мою лекцію, а не пішли попити каву, поїсти, покурити тощо. До речі, до сигарет ставлюся дуже скептично, бувало таке, що я не пускав студентів, котрі палили, на свої пари. Вважаю, куріння шкодить не тільки здоров'ю, а й вашому гаманцю. Нині пропоную першу частину лекції, а за кілька днів прочитаю наступну. Мета сьогоднішнього заняття – допомогти переміститися з того місця, де ви є, туди, куди мрієте”, – каже гість.

Пан Геннадій запропонував учасникам тренінгу записати вдома 101 свою мрію: “До такого прийому часто звертаються психологи, бо, виявляється, лише близько 20 власних бажань люди готові озвучити. Ви теж спробуйте – можливо, вийде окреслити всю сотню!”

Наголошував на тому, що в жодному разі не можна стояти на місці – потрібно рухатися. З кожним роком інформації більшає, і вона щоразу складніша. Ми повинні встигати за розвитком цього світу. “Я прожив у Великобританії 30 років і одне можу сказати точно – вчіть мову. Коли сидите вдома й кажете, що не маєте чим зайнятися – це не так! Ви принаймні можете вчити мову. Повірте – це вам знадобиться у житті стовідсотково”, – емоційно переконував лектор.

Радив Геннадій Полонський учасникам тренінгу намагатися досягти саме свого успіху, а не чужого (наприклад, те, що нав'язують батьки): “Найбільша діяльність, яка приносить гроші, – це думання. Постійно треба міркувати над тою чи тою ситуацією, аналізувати свої вчинки й дії інших. Успішними можуть стати усі, але не кожен прикладає до цього максимум зусиль. Треба усвідомлювати, що, сидячи вдома з чашкою чаю, далеко не підеш. Спочатку думаємо, а тоді діємо”.

Талант, харизма й професіоналізм професора забезпечили доступність і легкість сприйняття матеріалу для різного роду слухачів. Лектор закликав студентів до постійного саморозвитку, наполегливості й віри в себе та свої сили.

Другу лекцію на тему “Критичні чинники успіху” студенти матимуть нагоду прослухати англійською мовою 5 листопада в конференц-залі УжНУ (вул. Заньковецька 89/б) о 15 годині.

mediacenter.uz.ua


Про Захід