Жителів Хустщини закликають до протестів проти міні-ГЕС

Опубліковано:

Мешканців сіл Хустщини заликають прийти на відкриті громадські слухання, щоб запобігти будівництву каскаду з 5 міні-ГЕС на річці, що протікає поблизу сіл Кошельово, Липча, Горінчово, Березово та ін. 

Заклик не ігнорувати громадські слухання поширила на своїй сторінці у фейсбуці еколог ГО “Екосфера” Оксана Станкевич-Волосянчук. 

“Дорогі краяни! Хочу, щоб ви, зокрема мешканці сіл Кошельово, Липча, Горінчово, Березово, Верхній Бистрий, смт. Кобилецька Поляна, Великий Бичків, Дубове – де планується будівництво ГЕС – були активними у захисті своєї річки! Для цього вам треба зробити дише ОДНЕ: прийти на публічні громадські слухання, які будуть проводитись у вашому селі і проголосувати ПРОТИ будівництва ГЕС. Це єдиний законодавчий механізм врахування вашої думки і її у вас будуть питати під час громадських слухань. Якщо ви проголосуєте ЗА і ці детальні плани будуть схвалені вами на громадських слуханнях, то це буде ваш вибір і вже більше ніхто не зможе вплинути на процес будівницва”, написала вона. 

Про Захід