Що зірки підготували тернополянам цього літа?

Опубліковано:

Відомий український таролог та психолог Ольга Соломка підготувала гороскоп на літо цього року. Тож що очікує тернополян та до чого нам варто готуватися у найближчі три місяці?

Усіх тих, хто народився під знаком Овна, цього літа очікує кар'єрний ріст. Можливі ділові поїздки закордон і зустрічі іноземних делегацій. Щодо фінансової сфери, то тут намічається стабілізація і навіть зростання. А в любовній сфері, як виявилося, не все добре, зв'язки найкраще обірвати, оскільки вони не приносять користі нікому.

 

А от Тельці цього літа можуть переїхати завдяки роботі. І, відповідно, з'являться нові фінансові потоки. Правда, поки дуже несміливі, але перспективні. І у любовній сфері у тельців все налагодиться, існує можливість навіть “втратити” голову від почуттів.

Пов’язане зображення

У Близнюків літо буде успішним на гроші, а також це ідеальний період для кар'єрного зростання, але для цього потрібно буде докласти хоча б трішки зусиль. Та й у стосунках у близнюків очікується стабільність, вони нарешті зрозумію фразу “кохання – це одна душа у двох тілах”.

 

У Раків цього літа буде стабільність у роботі та фінансах, а в любовній сфері представників цього знаку закрутить у цілий коловорот нових знайомств, тож буде можливість вибрати гідну кандидатуру, якщо вони ще не у стосунках.

 

Левів цих три місяці чекатимуть труднощі на роботі і відстоювання свого місця “під сонцем”. Щодо фінансів, то у левів з'явиться можливість розвивати нові напрямки в бізнесі. У тих представників, які ще не у стосунках, влітку будуть всі шанси закохатися або отримати пропозицію. А для вже досвідчених і сімейних теж хороші новини – з'являться приємні бонуси у вигляді подарунків і теплих сімейних застіль.

Пов’язане зображення

У Дів буде можливість розширення бізнесу або ж повноважень на роботі. А от для того, аби ні в чому собі не відмовляти, дівам доведеться чимало потрудитися. Щодо стосунків, то вони можуть погіршити або ж навпаки покращитися через суперництво із партнером. Дівам влітку захочеться зрозуміти, хто головний.

А от Терезам цього літа на відпустку не слід очікувати, робочий графік буде настільки напруженим, що відпочивати часу зовсім не буде. Особливих проривів і успіхів не буде – лише багато монотонної роботи, яка, втім, нормально оплачуватиметься. Через це і стосунки теплої пори не складатимуться. Тому краще зараз побути на самоті. А якщо і завести роман, то з самим собою.

 

Для Скорпіонів це літо може стати початковим етапом для нової діяльності або роботи, які можуть виявитися дуже перспективними. У фінансовій сфері очікується стабільність, а у любовній – пора буде подумати про те, де жити, як обставити сімейне гніздечко і чи не потрібно зробити ремонт.

Фото: В начале года Скорпион будет наполнен энергией

А Стрільцям цього літа не захочеться нічого змінювати, вони вже пристосувалися до своєї зони комфорту і до тих умов, що їх оточують. У фінансовій сфері очікується стабільність. Що стосується кохання, то тут буде все яскраво. Стрільцям захочеться з'ясовувати стосунки, брикнути, зіграти драматичний етюд для того, аби особисте життя не здавалася прісним.

Фото: гороскоп для Стрельцов на 2016 год

На Козерогів очікує кар'єрний ріс, навіть прорив, особливо там, де потрібна ясність розуму, а от грошей цього літа їм буде суттєво не вистачати. У любовній сфері козероги нарешті відчують взаємозалежність з партнером. І це буде дуже приємне усвідомлення.

 

Шанс отримати нову роботу, нову посаду або зайнятися новим перспективним напрямком в бізнесі з'явиться цього літа у Водоліїв. А ще теплі місяці будуть досить успішними у фінансовому плані. У коханні очуватиме спокійний період, без зайвого напруження.

 

А от до Риб цього літа будуть прислухатися, поважати, цінувати і відповідно нагороджувати. У фінансовій сфері – очікується стабільність. А от у любовній – влітку потрібно буде щось змінювати у стосунках – і життя заграє новими фарбами.

Фото: Семейным Рыбам в 2016 году нужно укреплять отношения

Фото з відкритих джерел, “Терен”

Про Захід