Закарпатським полісменам попалися три п’яні водії

Опубліковано:

Нетверезих водіїв “злапали” в Хустському та Іршавському районах, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 8 червня, у селі Липча Хустського району поліцейські зупинили місцевого жителя, який їхав на мотоциклі “Honda” без шолому. Під час спілкування з водяєм виявилося, що він керував транспортним засобом у нетверезому стані і не мав відповідного посвідчення.

Ще один випадок керування в нетверезому стані було зафіксовано в селі Стеблівка. Водій автомобіля “Ford” їхав за кермом без пристебнутого ременя безпеки. Освідчення на вміст алкоголю в крові чоловіка показав 0,42 проміле.

За порушення через непристебнутий пасок безпеки правоохоронці зупинили водія “Volkswagen Caddy”, який рухався трасою Мукачево-Рогатин-Львів. Житель села Кам'янське Іршавського району не мав посвідчення та перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав 0,32 проміле алкоголю.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп'яніння).

 

 

Про Захід