Контакт-центр «Закарпатгазу» опрацював понад 260 тис. звернень клієнтів

Опубліковано:

За п'ять місяців 2017 року до контакт-центру ПАТ “Закарпатгаз” звернулося 262 тис. споживачів газу. Найчастіше клієнти компанії телефонували, щоб отримати консультацію, викликати контролера або вирішити технічні питання. Натомість для передачі показань лічильника споживачі газу надавали перевагу сервісу СМС-повідомлень та “Особистому кабінету” на сайті 104.ua.

Відтоді як у законодавстві закріплено вимоги до споживача щомісяця з 1 по 5 число передавати показання лічильника, все більше закарпатців почали використовувати для цього різні дистанційні сервіси компанії. Так, з початку року з їхньою допомогою споживачі газу більш ніж 430 тис. разів передали дані своїх приладів обліку до ПАТ “Закарпатгаз”. Половина з них скористалася “Особистим кабінетом”, попередньо зареєструвавшись на сайті 104.ua. В той час, як понад 56 тис. споживачів повідомили показання телефоном. Стрімкої популярності серед клієнтів також набрали нові сервіси компанії, створені лише у минулому році. Мова йде про короткий номер 7104 для надсилання СМС-повідомлень та голосове меню IVR. З їхньою допомогою показання лічильників передали 150 тис. та 11 тис. споживачів відповідно.

“Керівництво компанії розуміє, що запровадження нових зручних дистанційних сервісів не виключає й живого спілкування фахівців підприємства зі своїми клієнтами. Тому наприкінці квітня поточного року ми відкрили для своїх споживачів сучасний центр обслуговування. Відтепер увесь спектр послуг наші клієнти можуть отримати, звернувшись до фахівців центру”, – розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ “Закарпатгаз” Тетяна Королович.

Лише за місяць, з часу відкриття нового Центру обслуговування клієнтів, його фахівці вже надали 11,2 тис. послуг споживачам природного газу – мешканцям міста Ужгород та Ужгородського району. Окрім того, в сучасному Центрі обслуговування споживачі газу також можуть пройти реєстрацію в “Особистому кабінеті” на сайті 104.ua в чому їм допомагають консультанти.

На сьогодні новими користувачами “Особистого кабінету” уже стали майже 47 тис. закарпатців. З допомогою веб-сервісу клієнти компанії не лише передають показання лічильників, а й звертаються за отриманням консультацій до фахівців компанії. З початку року у такий спосіб до контакт-центру звернулися 3,8 тис. споживачів Закарпатської області.

Про Захід