У Монастирці лісівники посадили дерева біля школи та садочка

Опубліковано:
Лісівники Монастирецького лісництва ДП “Хустське ЛДГ” посадили молоді дерева на територіях дошкільних і шкільних закладів освіти у селі Монастирець.
 
У посадці активну участь взяли й вчителі та викладачі. Лісівники самі ж і привезли в дитячий садочок і школи саджанці ялини, клена-явора, горіха та ясеня. За три дні до посадки на ділянках була проведена підготовча робота – зроблені лунки для посадки. З малечею в дитячому саду та школах були проведені тематичні заняття: дітям розповідали про те, як важливо зберігати і берегти ліс. Також були проведені музичні заняття, на яких діти учили пісні про ліс. “Ми вирішили провести таку акцію в дитячих садах і школах, тому що хочемо, щоб на їх територіях було красиво, щоб всюди росли зелені дерева, які привчатимуть дітей з малку берегти природу”, – каже лісничий Монастирецького лісництва Лев Меллеш.
 
Вихованці дитячого садка №11 із задоволенням брали участь в посадці дерев. Малюки старанно поливали з лійок саджанці і з гордістю говорили про те, що будуть робити це кожен день.
Про Захід