Львівські податківці викрили інтернет-крамницю, яка торгувала контрабандними продуктами

Опубліковано:

Орієнтовна вартість вилученого товару складає 2,2 млн.грн, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

В рамках проведення операцій “Рубіж – 2017” та “Акциз-2017” і розслідування кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків, співробітники податкової міліції Львівщини припинили незаконну діяльність Інтернет-магазину з реалізації товарів народного споживання іноземного виробництва, ввезених в Україну без митного оформлення і податкових платежів.

Встановлено, що в складських приміщень м. Львова здійснюється накопичення товарів господарського призначення, які ввозяться на територію України подрібненими паріями без сплати митних платежів та в подальшому реалізовуються через Інтернет-магазин  шляхом приймання замовлень на сайті та відправки товару через поштових операторів. Товар реалізовується за готівку, а також шляхом перерахунку грошових коштів на банківську картку фізичної особи.

Під час проведення, в кінці травня п.р., обшуку в приміщеннях гаражного типу (територія автогаражного кооперативу) виявлено продукти харчування (сири в асортиментів, шоколад, кава, олія, тощо), які ввезені на територію України шляхом подрібнення, без сплати митних платежів та податків вартістю 400 тис.грн.

Також, в ході проведення обшуку в складських приміщеннях на території одного із комерційних підприємств міста, виявлено та вилучено алкогольні напої іноземного виробництва в кількості близько 12 тис. літрів, а саме вина різної міцності та ємкості  ввезені на територію України без митного оформлення та сплати митних платежів (по так званій схемі “піджаків”), які не є сертифіковані на території України вартістю 1,8 млн.грн.

 

 

 

 

Про Захід