В Ужгороді завершують капремонт вулиці Берчені

Опубліковано:

Рух для авто вулицею Берчені в Ужгороді планують відновити завтра, у суботу, 3 червня, вранці. Сьогодні там триває асфальтування в рамках капітального ремонту, який виконує УШБУ-58.

Проведення робіт сьогодні оглянув міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Директор департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимир Бабидорич зазначив, що в рамках капремонту Берчені буде ще друга частина – роботи з озеленення.

Богдан Євстафійович побував також на Антонівській, де теж у рамках капремонту проводять сьогодні асфальтування проїжджої частини. Проїзд цією вулицею і під залізничним мостом планують відкрити завтра з обіду. Окремі опоряджувальні роботи будуть завершувати наступного тижня.

Богдан Євстафійович оглянув і як викладають бруківку на тротуарах та проїжджій частині вулиць Томаша Масарика та Менделєєва біля площі Народної. Доручив також замостити прогалини, які утворилися на тротуарах, викладених так званою “дрібною” бруківкою вздовж набережної Незалежності, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

 

Про Захід