В Ужгороді поліцейські охорони влаштували фотосесію з дітками (Фото)

Опубліковано:

Цього дня в обласному центрі Закарпаття для малечі відбувалось безліч цікавих заходів: конкурси малюнків, святкові концерти, цирк. Завершити цікавий та насичений день допомогли поліцейські охорони Закарпаття: фотосесія, корисна інформація, подаруночки – так ввечері поліцейські охорони вітали дітлахів зі святом.

Однак поліцейські не тільки бажали хорошого дня та приємного літа малечі, а й розказали, чому не можна залишати відчиненими двері до помешкання та розповідати незнайомцям про статки сім'ї та час відсутності вдома батьків.

– Літо настало, зараз ти маєш час, щоб відпочити від шкільних буднів. Ти вийшла на прогулянку, але чи ти впевнена, що твій будинок в безпеці? Адже літо для одних відпочинок, а для інших – час наживи. Тож, будь обачна: перед тим, як вийти з дому, перевір чи зачинені вікна, двері. Не розповідай малознайомим людям, куди ти йдеш і як довго дім буде пустувати. Ні в якому разі не поширюй інформацію про статки сім'ї та про час відпочинку у соціальних мережах. Бережи своє помешкання, аби у твій дім не проник злочинець, – розповів маленькій Полінці поліцейській Управління поліції охорони Сергій Кухта.

Діти з задоволенням слухали поліцейських охорони, ставили їм питання, фотографувались. Дорослим, які цього дня насолоджувались сонячним промінням, вручили пам'ятні брошурки поліції охорони.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

 

Про Захід