У Мукачеві стартувала школярська Школа лідерства

Опубліковано:

Її створення ініціював міський голова Андрій Балога. Учасниками проекту стали учні 8-10 класів шкіл  Мукачева, лідери шкільного самоврядування, старости класів та активна шкільна молодь. Це тримісячна навчальна програма, метою якої є творити команду молодих лідерів, через навчання, розвиток лідерських навиків, семінари, дискусії та спільну діяльність.

Діти  отримують нові знання під час семінарів, конференцій, майстер-класів, що організовуються Школою лідерства, реалізовують власні ідеї, розвивають свої навички, пробують себе в ролі тренерів у тренінгових програмах.

Під час сьогоднішньої мотиваційної зустрічі міський голова озвучив молоді ряд проектів, які цьогоріч для них будуть реалізовані в Мукачеві. Так, заплановано відкриття оновленого Будинку школяра, працюють над створенням Молодіжного центру. Для школярів міста запровадять багатофункціональну учнівську картку, яка стане і проїзним квитком у громадському транспорті, міститиме функції електронного щоденника та стане допуском у навчальні заклади. Цього літа, як і минулого кращі школярі міста матимуть змогу проходити стажування в структурних підрозділах міськвиконкому.

Зустріч пройшла в форматі діалогу.

Вже в середині червня учасники Школи лідерства відвідуватимуть Верховну Раду України та візьмуть участь у семінарі в міністерстві молоді та спорту.

Загалом проект буде діяти до початку нового навчального року.

Мукачівська міськрада

 

 

Про Захід