Хустські рятувальники профілактично “відпрацювали” Золотарьово

Опубліковано:

З метою запобігання виникненню пожеж, попередження загибелі і травмування людей на них 25 травня працівниками Хустського міськрайонного відділу було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання села Золотарьово.

Вже традиційно, розпочався захід з наради, під час якої рятувальники окреслили ситуацію, щодо пожеж  на території району та населеного пункту зокрема. Після цього фахівці ДСНС відвідали приватні домоволодіння та розповіли громадянам про літній пожеженебезпечний період та закликали дотримуватись правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності як в побуті так і на вулиці.

Особлива увага зверталась на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Посилену увагу співробітники служби порятунку приділили  дітям, адже зараз на порозі літніх канікул діти потребують особливої уваги та нагляду. Так, ході відпрацювання рятувальники навідались до місцевої школи, де розповіли учням про заходи безпеки, зокрема: про правила використання вогнегасником, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів та як надавати першу допомога при нещасних випадках на воді .

Аби діти та дорослі пам'ятали та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки, рятувальники вручили пам'ятки з основними правилами пожежної безпеки й послідовними діями в екстрених випадках, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід