У Мукачеві проведуть соціальний ярмарок

Опубліковано:

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Мукачівської міської ради має намір у п'ятницю, 2 червня, у тестовому режимі провести соціальний ярмарок. Його ідея полягає в тому, щоб мукачівці мали можливість поділитися з нужденними речами.

Будь- хто може принести непотрібні для нього речі, взуття, іграшки чи техніку. І кожен, хто через матеріальну скруту не має змоги придбати щось необхідне в магазинах, зможе прийти до нас та просто взяти, якщо, звісно, цю річ хтось принесе на ярмарок. 

Сам захід буде проходити впродовж дня на подвір'ї управління по вулиці Валенберга, з 10.00 до 17.00 години. Всі, хто мають намір звільнити свою оселю від зайвих для нього речей може вже їх приносити до управління (приймальня керівника). Велике прохання приносити речі чисті та охайні, які не потребують ремонту. Бажаючі вільно взяти на ярмарку речі, повинні також попередньо зареєструватися, щоб після перевірки матеріального стану отримати талон на вільний вибір речей. Контактні телефони – 5-42-90, 0503666050.

Мукачівська міськрада

Про Захід