“Вітаємо в сім'ї Тойота” відзначили в Тойота Центр Ужгород

Опубліковано:

20  травня на  території авторизованного сервісу  ТОВ “Карат Мотор”  відбулося свято “Вітаємо в сім'ї  Тойота” для нових автовласників Тойоти. Вперше знайомство у форматі “Вітаємо в сім'ї Тойота” було проведено в 2016 році. Зараз компанія ТОВ “Карат Мотор” проводить таке свято кілька разів на рік, щоб показати новим автовласникам Тойоти як обслуговуються  їх улюблені авто.

Відкритив свято  генеральний директор ТОВ “Карат Мотор”- Пацкан Василь, який запросив ознайомитися нових автовласників з можливостями передпродажного та сервісного обслуговування авто Тойота.

Технічний директор Василь Світлик представив свою команду  працівників та провів екскурсію для нових членів сім'ї по території СТО, прокоментував майстер-класи від механіків сервісу, які показували водіям на практиці як вони проводять передпродажну підготовку авто, міняють масло в автомобілі та інші можливості сервісу.

Кость Андріана, менеджер по роботі з клієнтами, розповіла про дослідження рівня рекомендації та систему Кайзен, яка передбачає постійне вдосконалення роботи компанії.

Ведучий, Олександр  Ганусин,  проводив вікторини, де серед автовласників було розіграно сертифікат на безкоштовне антибактеріальне очищення кондиціонера авто, подарунковий набір брендованих кружечок  та щодеників від Тойоти. Переможцями стали автолюбителі, що знають про Тойоту майже все.

Захоплюючим для гостей свята стало акробатичне шоу  “Street workout Uzhgorod”, учасники якого продемонструвати надзвичайну силу та витривалість на перекладині.

На завершенні свята гостей порадував виконавчий директор ТОВ “Карат Мотор” Василь Пилипчинець, що розказав, що  кожен новий автовласник отримає сертифікати на знижку та стане учасником розіграшу подорожі від Тойота Україна.

Як відзначили учасники свята, що така зустріч з працівниками сервісу та екскурсією до різних боксів авторизованного сервісного центру дозволяє краще зрозуміти роботу  та можливості для наступного облуговування авто. Крім, того компанія Тойота Центр Ужгород приємно здивувала учасників різними приємними несподіванками, що дозволить автолюбителям отримати вигоду при наступному обслуговуванні.

Довідка

В Закарпатті офіційним дилером TOYOTA є компанія ТОВ “Карат Мотор”, що знаходиться: м. Ужгород, вул. Собранецька 124 (напроти ТЦ “Дастор”).Детальніше на сайті Toyota.

Про Захід