Секрети 35-ти річного успіху на ринку Тойоти Кемрі

Опубліковано:

“Гармонія – це поєднання протилежностей”  

Арістотель                                         

Ми зараз живемо в період технологічного прогресу, коли навколо нас постійно все змінюється. Компаніям, які випускають машини потрібно завжди бути на крок попереду, щоб передбачати вподобання клієнтів. Компанія TOYOTA вже більше 80 років створює гармонію для водіїв та пасажирів під час подорожей. TOYOTA  відома тим, що вона не приймає важливих рішень без попереднього багаторічного дослідження ринку та збору статистичної інформації — однак раніше все було зовсім по-іншому. Історія моделі TOYOTA CAMRY почалася зі значного провалу, проте компанія не припинила випуск моделі, а вдосконалила її. В 1982 році відбулась знакова реорганізація компанії TOYOTA (об'єднання компанії TOYOTA, що займалася виробництвом та продажем авто в одну компанію) й  вихід на ринок нового седана TOYOTA CAMRY. Одне з наймасовіших авто сьогодення TOYOTA CAMRY в першій версії – не була така популярна як зараз. Низькі продажі седана 1-го покоління були зумовлені низькою потужністю двигуна. Проте наполегливість, бажання досконалості японських інженерів та дотримання принципу “Клієнт – перш за все” дозволили цьому проекту перетворити автомобіль в бестселер авторинку США.

З новою TOYOTA CAMRY гармонію зможе відчути майже кожен автолюбитель. До сьомого покоління Кемрі  також застосований принцип Кайзен щодо постійного вдосконалення. Навіть після  успішного продажу майже 1 мільйон седанів Кемрі, Тойота роздягла седан до шасі й перебудувала з нуля впроваджуючи всі нові досягнення автомобілебудування, піднімаючи планку ще раз в ультра-конкурентному сегменті седанів.

В Україні Кемрі офіційно продається з 2004 року і є одним із  лідерів  вітчизняного ринку автомобілів представницького класу. “Клієнти сьогодні шукають  довговічність, якість і економічність, хочуть, щоб авто не втратило багато в ціні через кілька років. Tойота Кемрі – однин з такихавтомобілів, тому й популярна серед водіїв”, повідомив Василь Пилипчинець, виконавчий директор ТОВ “Карат Мотор”, що є офіційним дилером Тойоти в Закарпатті.

Візитна картка Tойота Кемрі  – це вгадувати бажання кожного, хто опинився в салоні автомобіля. Як ми бачимо, історія TOYOTA наповнена яскравими перемогами і роками виснажливої роботи, постійних досліджень і експериментів. Шлях до великого успіху не буває легким і безхмарним. Сім'я Тойода спочатку зробила ставку на “шлях безперервного руху вперед” і не прогадала. Досвід управлінців автогіганта сьогодні переймають менеджери зі всього світу. Філософія “Кайзен” працює і понині.

 

Довідка

У Японії компанія TOYOTA має 12 власних заводів і велику кількість дочірніх компаній та філій. За межами Японії компанія володіє 52 виробничими підприємствами у 26 країнах та регіонах, на яких виробляються автомобілі Lexus та Toyota, а також вузли до них.

В Закарпатті автомобілі TOYOTA можна придбати в офіційного дилера ТОВ “Карат Мотор”, що знаходиться м. Ужгород, вул. Собранецька 124 (напроти ТЦ “Дастор”).Детальніше про наявні комплектації авто на сайті.

Про Захід