Сьогодні на Волині буде Президент

Опубліковано:

Підготовка до візиту Петра Порошенка на Волинь вступила в завершальну фазу.

Вже з 7:00 сьогодні, 24 травня, на Київському майдані м. Луцька, де в другій половині дня має відбутися нарада за участю глави держави, працюють посилені екіпажі патрульної поліції, а по периметру “Білого дому” вишикувані бійці Національної гвардії, – інформує Волинська газета.

У програмі візиту – ознайомлення з роботою прикордонних та митних служб напередодні запровадження безвізового режиму з ЄС, відвідини господарства “П'ятидні”, яке очолює депутат облради Валерій Діброва, а також – спілкування з депутатським корпусом, представниками органів самоврядування районного рівня, очільниками міст обласного підпорядкування, промисловцями та аграріями. Щоправда, на нараді не буде Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова. Як повідомив ввечері 23 травня сам Сапожніков, у нього якраз на середу призначена сесія міськради, де розглядатимуть вкрай важливі для міста шахтарів питання, тому він залишиться в м. Нововолинську.

А тим часом тривають останні приготування і на кордоні, і в сільгосппідприємстві, і в Луцьку. Доки правоохоронці охороняють Київський майдан, працівники комунальних служб наводять “марафет” на дорогах і тротуарах біля “Білого дому”.

Досвід підказує, що без крайньої потреби громадянам сюди приходити не рекомендується з цілком зрозумілих причин підвищених заходів безпеки, що супроводжують візит першої особи держави.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новинипрезидент приїде на Волинь у середу, 24 травня. Джерела видання повідомляють, що глава країни планує відвідати Волинську митницю. Очевидно, це пов'язано з питаннями готовності митників до безвізу. Також зазначається, що Порошенко може відвідати військовий аеродром у зв'язку з передислокацією військових літаків з Миколаєва.

Про Захід