На Волині у ставу втопився молодий чоловік, який того дня врятував з криниці пенсіонерку

Опубліковано:

Шумчанин врятував від утоплення пенсіонерку, а за кілька годин вода забрала його ж життя.

Трагедія сталася 22 травня. Того дня вранці на спецлінію “102” поліцейським повідомили з лікарні, що бригада швидкої привезла жінку 1958 року народження з переохолодженням. Її госпіталізували в реанімацію, інформує “Сорока”.

Патрульні на місці з'ясували, що пенсіонерка, набираючи воду з криниці, послизнулася і впала у воду. У цей момент повз помешкання потерпілої проходив мешканець Шумська, який приїхав до родичів у гості. Чоловік почув шум, а коли підійшов до криниці, побачив там жінку. Він покликав на допомогу сусідів, які викликали рятувальників, поліцію і швидку. Проте ще до приїзду екстрених служб, молодик з товаришами витягнув потерпілу.

Однак, увечері того ж дня медики повідомили правоохоронцям, що в річці втопився чоловік. Нещастя сталося саме з тим шумчанином, який за кілька годин перед тим з криниці врятував жінку.

З'ясувалося, що молодик посперечався з друзями, що перепливе став. На середині водойми хлопець почав тонути. Товариші кинулися йому допомогти, однак не встигли. Вода забрала життя 32-літнього жителя Шумська.

Подію кваліфікували як “нещасний випадок”.

Про Захід