Трьох юних наркоманів затримали поліцейські (Фото)

Опубліковано:

20 травня о 22:55 воловецькі правоохоронці отримали анонімне повідомлення про те, що у підвальне приміщення  одного  з п'ятиповерхових багатоквартирних будинків проникли кілька невідомих.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. У підвалі п'ятиповерхівки правоохоронці затримали трьох місцевих мешканців: 16-ти, 18-ти та 20-ти років. Наймолодший з них, 16-річний школяр, уже притягався до відповідальності за крадіжку.

Під час поверхневого огляду юнаків, у кишені куртки одного з них —20-літнього хлопця — поліцейські виявили поліетиленовий пакет із 7 грамами речовини, зовні схожої на марихуану. Вилучену речовину направлено на експертизу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Слідство у справі продовжується.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід