«TOYOTA» в Ужгороді показала, як працює центр сервісного обслуговування (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Сьогодні, 20-го травня, в “Toyota Центр Ужгород Карат Мотор” відбулася акція “Вітаємо в сім'ї TOYOTA”. На дружній, неформальній зустрічі нових власників автівок Toyota ознайомили із етапами сервісного обслуговування автомобілів. Також показали основні види робіт щодо діагностики авто, провели екскурсію боксами, де детально пояснили, що відбується при тому чи іншому виді робіт. Крім того, продемонстрували окремі види сервісного обслуговування автівок, приміром, техніку полірування поверхні авто, завдяки якому повністю відновлюється пошкоджена подряпинами поверхня, або як клеються спеціальні захисні наліпки під ручки авто, які захищають ці місця від подряпин та пошкоджень.

Сьогодні ми для коротко презентували наш сервіс для нових клієнтів. Все було зроблено так, аби люди відпочивали і разом з тим, подивилися на види робіт, які виконуються у сервісному центрі, аби побачили як ми піклуємося про автомобілі. Також протягом заходу гості мали можливість отримати відповіді на всі свої питання щодо обслуговування авто, – відзначив Василь Пацкан, Генеральний директор “Toyota Центр Ужгород Карат Мотор”.

Сьогодні ми проводили знайомство з сервісною станцією обслуговування, де ми ознайомлювали людей з командою, процесом та особливостями обслуговування авто. Власникам авто ми хотіли показати ті етапи, які вони вже пройшли чи які їх ще очікують щодо обслуговування авто. Найперше – це знайомство з сервісними консультантами щодо того, як правильно передати автомобіль на обслуговування. Далі були проведені майстер-класи, приміром установлення додаткових аксесуарів в авто, показали як змінюють мастило, а також розвал-сходження коліс та інше. До речі, клієнти активно брали участь у обговоренні та висловлювали свої зауваження. Оскільки це сімейний захід багато клієнтів прийшло з дітками, то організували дитячу зону, де малеча могла розважатись і пригощатися”, – розповів виконавчий директор Toyota Центр Ужгород Карат Мотор Василь Пилипчинець.

Марія, родина якої нещодавно стала власником автомобілю Toyota Prado відзначила, що дуже задоволена якістю обраного авто – надійний, комфортний позашляховик, на якому легко можна дістатися до важкодоступних місць і, разом з тим, в ньому зручно відпочивати.  А сьогоднішній захід надзвичайно приємний. Багато цікавих деталей розповіли про обслуговування, були цікаві вікторини, виступ – дуже вдячні за таку гарну організацію”, – зауважила пані Марія.

Всі охочі мали можливість взяти участь у вікторині про те, хто знає більше цікавих фактів про бренд Toyota. Переможці отримали приємні і корисні призи від компанії. Наостанок перед гостями виступила команда Street WorkOut Ужгород, яка продемонструвала гостям цікавий та видовищний виступ.  

“Про Захід” 

Про Захід