Виноградівські поліціянти вилучили у сімейного дебошира набої

Опубліковано:

Днями поліцейські охорони разом з поліцейськими Виноградівського ВП Берегівського відділу ГУНП отримали виклик у місто Виноградів. Старший інспектор чергової частини направив спільний наряд на місце події, де відбувався конфлікт між мешканцями будинку.

Сигнал про правопорушення отримали близько 21 години. Вже за кілька хвилин поліцейські прибули на місце події. Виявилось, що сімейна пара, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, щось не поділили, в результаті виник “домашній” конфлікт.

Під час з'ясування обставин чоловік запевняв поліцейських, що жінка начебто накинулася на нього з ножем. В свою чергу, дружина повідомила, що в чоловіка є набої і він неодноразово їй погрожував.

Невдовзі працівникам спільного наряду поліції охорони та слідчих вдалося вгамувати конфліктну пару. Крім того, зі згоди власника було проведено огляд будинку і не безрезультатно.

– Під час проведення огляду на кухні було виявлено 9 набоїв для відстрілу з пістолета “ТТ” з маркуванням, – розповів поліцейський поліції охорони.

На місце події також прибула слідчо-оперативна група Виноградівського ВП Берегівського відділу ГУНП в Закарпатській області. Поліцейські вилучили набої та направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУНП в Закарпатській області. Дана подія зареєстрована в ЄО як незаконне поводження зі зброєю.

Наразі за даним фактом проводиться подальша перевірка.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

 

Про Захід