Закарпаття отримало другий “квітневий транш” від дорожнього експерименту

Опубліковано:

У четвер (18.05) в обласний бюджет Закарпаття надійшли 6 мільйонів 489,8 тисяч гривень від перевиконання Закарпатською митницею ДФС щомісячних планових надходжень за квітень (так званий “дорожній експеримент”).

– Це друга частина від перевиконання планів за минулий місяць, – заявляє Геннадій Москаль. – Таким чином, загальна сума, яку отримала область за квітень, становить 12 мільйонів 979,7 тисяч гривень, а з початку року – 32 мільйони 870,8 тисяч гривень. Усі ці гроші вже в обласному бюджеті і будуть спрямовані на ремонт автодоріг Закарпаття. Роботи почнуться, як тільки перелік доріг буде погоджений “Укравтодором”, Мінінфраструктури та Бюджетним комітетом Верховної Ради України. Матеріали вже відправлені на погодження.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Із нардепів від Закарпаття за відповідний законопроект проголосували всі, крім трьох братів Балог.

Про Захід